Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 670 g d'eau
- 300 g de champignons de Paris frais, coupés en 4
- 50 g d'huile d'olive
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 320 g de riz spécial risotto, de type carnaroli
- 100 g vin blanc
- 1 cube de bouillon de légumes
- 5 g de sel
- 300 g de crevettes crues surgelées, décortiquées
- 50 g de beurre, en cubes
- 50 g de parmesan râpé
- 2 c. à café de persil frais, finement haché
- 2 c. à café de basilic frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2658.7 kJ / 635.5 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 69.4 g
- Yağ
- 27.2 g
- Doymuş Yağ
- 11.2 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 1096.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
1 godz. 30 min
Purée mousseline
40 min
Risotto aux champignons
30 min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 min
Beignets de pommes spiralés
Nenhuma avaliação
Risotto
30 min
Risotto aux fruits de mer au Gochujang
1 godz.
Lasagne fraîches à la bolognaise
2 godz. 30 min
Polenta aux crevettes de l'Etat de Géorgie
40 min
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55 Min
Risotto aux moules et chorizo
50 Min
Cabillaud vapeur sauce crevettes et tagliatelle de courgette
50 Min