Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 670 g d'eau
- 300 g de champignons de Paris frais, coupés en 4
- 50 g d'huile d'olive
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 320 g de riz spécial risotto, de type carnaroli
- 100 g vin blanc
- 1 cube de bouillon de légumes
- 5 g de sel
- 300 g de crevettes crues surgelées, décortiquées
- 50 g de beurre, en cubes
- 50 g de parmesan râpé
- 2 c. à café de persil frais, finement haché
- 2 c. à café de basilic frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2658.7 kJ / 635.5 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 69.4 g
- Yağ
- 27.2 g
- Doymuş Yağ
- 11.2 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 1096.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12 godz.
Risotto
30min
Purée de pommes de terre classique
50min
Risotto aux champignons
30min
Risotto aux fruits de mer au Gochujang
1h
Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois
45min
Lasagne chèvre et courgette
1h
Lotte à la provençale
50min
Hachis parmentier aux herbes, purée au paprika
1h 45min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45min
Purée mousseline
40min
Sauce aux champignons
30min