Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g d'eau
- 300 g de champignons de Paris frais, entiers, coupés en quatre ou en rondelles
-
20
g d'huile végétale
veya 20 g d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 334.7 kJ / 80 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 6.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 8 mg
Alternatif tarifler
Rissoler 300 g d'oignons
20 dk
Faire sauter 400 g de poivrons
25min
Rissoler 350 g d'échalotes
25min
Rissoler des oignons
20 dk
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25min
Faire sauter 200 g de poivrons
20 dk
Rissoler lardons et champignons
20 dk
Rissoler 200 g de poireaux
20 dk
Dorer 200 g d'oignons
25min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25min
Rissoler 400 g d'aubergines
35min
Rissoler 200 g de courgettes
20 dk