Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorbereitung und Fermentation
- 800 g Weißkohl, in Spalten (siehe Tipp)
- 1000 g Wasser
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- 2 g Kümmelsamen
- 25 g Salz
Fertigstellung
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 3 g Kümmelsamen
-
50
g Öl
veya 50 g Schmalz -
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) -
400
g Wasser
veya 400 g Apfelsaft - 2 Lorbeerblätter
- 5 Pimentkörner
- 4 Wacholderbeeren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 460 kJ / 110 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 1319 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1 Std.
Reibekuchen
35 Min
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 min
Gurkensalat
10 Min
Coleslaw
10 Min
Eingelegte Gurkenscheiben
2 godz.
Vegetarische Pizza
1h 45 min
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1 Std.
Sylter Salattraum
2 Std. 15 Min
Möhrensalat
10 Min
Schnelle Sauce Hollandaise
10 Min
Apfelrotkohl auf Vorrat
1h 10 min