Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorbereitung und Fermentation
- 800 g Weißkohl, in Spalten (siehe Tipp)
- 1000 g Wasser
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- 2 g Kümmelsamen
- 25 g Salz
Fertigstellung
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 3 g Kümmelsamen
-
50
g Öl
veya 50 g Schmalz -
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) -
400
g Wasser
veya 400 g Apfelsaft - 2 Lorbeerblätter
- 5 Pimentkörner
- 4 Wacholderbeeren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 460 kJ / 110 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 1319 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rahmspinat mit Kartoffelpüree und Ei
45 min
Reibekuchen
35min
Hirschrücken unter der Macadamia-Honigkuchen-Kruste
1 godz. 10 min
Gulasch
2 godz.
Haxen mit Wurzelgemüse, Bayrisch Kraut und Sauce
4h
Artischocken in Öl
1hod. 40min
Ungarisches Paprikagulasch
2 godz.
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 min
Ochsenbäckchen
5 godz.
Schnelle Sauce Hollandaise
10 min
Schweine-Krustenbraten mit Senfsauce
4h
Rotkohl
1 godz.