Cihazlar ve Aksesuarlar
Birnenkompott
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 35 dk
3 Schraubgläser
Malzemeler
-
Wasser zum Sterilisieren
-
Birnen fest, geschält, entkernt, in Würfeln (2 cm), (siehe Tipp)1100 g
-
Zitronensaft60 g
-
Nelken4
-
Zucker45 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht15 g
-
Zimtstange1
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 Schraubglas
Sodyum
7 mg
Protein
2 g
Kalori
1228 kJ /
294 kcal
Yağ
0 g
Lif
12 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
78 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
THERMOMIX® Magazin 5/2024
41 Tarif
Almanya
Almanya
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sauerkraut
96sa
Johannisbeer-Ketchup
1sa 30 dk
Erdbeerkonfitüre mit Holunderblüten
35 dk
Quitten-Kompott
1sa 20 dk
Quittengelee
12sa
Stachelbeer-Chutney
1sa
Birnenmus mit Ingwer und Vanille
1sa 25 dk
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
35 dk
Kirschenkompott
1sa 35 dk
Eingelegte Honiggurken
10sa 15 dk
Zwetschgenmus
1sa
Waldfrucht-Gelee
35 dk