Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Wasser zum Sterilisieren
- 1100 g Birnen, fest, geschält, entkernt, in Würfeln (2 cm), (siehe Tipp)
- 60 g Zitronensaft
- 4 Nelken
- 45 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Zimtstange
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1228 kJ / 294 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 78 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 12 g
- Sodyum
- 7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brombeermarmelade mit Crémant und Vanille
30min
Kirschenkompott
1h 35min
Birnenmus mit Ingwer und Vanille
1h 25min
Eisenbahner
2h 30min
Ringlotten-Apfel und Birnen-Trauben-Marmelade (XXL)
1h
Apfelmus auf Vorrat
35min
Birnenkompott mit Safran
3h
Gewürz-Birnenkompott mit Schokomousse und Sahne
2 godz. 40 min
Zucchini-Curry-Chutney mit Aprikosen
1 Std. 30 Min
Pflaumen-Lebkuchen-Konfitüre
45min
Erdbeereis mit Yogurette®
10h
Osternest aus Germteig
2h