Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Wasser zum Sterilisieren
- 1100 g Birnen, fest, geschält, entkernt, in Würfeln (2 cm), (siehe Tipp)
- 60 g Zitronensaft
- 4 Nelken
- 45 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Zimtstange
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1228 kJ / 294 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 78 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 12 g
- Sodyum
- 7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rhabarber-Orangen-Konfitüre
30min
Wassermelonen-Himbeer-Konfitüre
30min
Erdbeerkonfitüre mit Holunderblüten
35min
Mixed Pickles
336 Std.
Rhabarber-Vanille-Sirup
1h
Johannisbeereis
8 Std. 30 Min
Quitten-Kompott
1h 20min
Pfirsichmarmelade mit Banane und Thymian
1h
Holunderblütensirup
72小时
Rote Grütze Deluxe
30min
Zwetschgenknödel
1h 10min
Pflaumen-Orangen-Konfitüre
30min