Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Wasser zum Sterilisieren
- 1100 g Birnen, fest, geschält, entkernt, in Würfeln (2 cm), (siehe Tipp)
- 60 g Zitronensaft
- 4 Nelken
- 45 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Zimtstange
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1228 kJ / 294 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 78 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 12 g
- Sodyum
- 7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schokoladenpudding
15 Min
Kirschenkompott
1 godz. 35 min
Pflaumen-Orangen-Konfitüre
30 min
Rahmspinat mit Kartoffelpüree und Ei
45 min
Birnenmus mit Ingwer und Vanille
1h 25min
Glasierte Mairübchen
25 Min
Zucchini-Curry-Chutney mit Aprikosen
1h 30min
Zwetschgenknödel
1 godz. 10 min
Zwetschkenröster
1h 30min
Pflaumen-Lebkuchen-Konfitüre
45 min
Kokos-Mini-Guglhupfe
1 godz.
Minz-Zitronen-Sirup
6 Std.