Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 1 cdita de azúcar
- 15 g de levadura seca instantánea
- 350 g de harina de garbanzo blanco
- 150 g de harina de arroz glutinoso
- 100 g de psyllium
- 50 g de fécula de maíz
- 1 cditas de sal
- 2 cdas de aceite de oliva
- harina de arroz glutinoso, para masar
- Besin Değeri
- şuna göre 28 rebanadas
- Kalori
- 10545.2 kJ / 2520.4 kcal
- Protein
- 97.7 g
- Karbonhidrat
- 469.9 g
- Yağ
- 28.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 123.6 g
- Sodyum
- 2579.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Pan de caja sin gluten
2h
Harina sin gluten para todo uso
5min
Pan de palomitas de maíz (sin gluten)
2 godz. 15 min
Pan mediterráneo sin gluten
1 Std. 20 Min
Bolillo sin gluten
2h
Pan de caja sin gluten
2h
Bisquets sin gluten
1 Std. 30 Min
Chapati sin gluten
30 Min
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Harina sin gluten para pastelería
10 min
Pan crujiente de trigo sarraceno
1 Std. 30 Min