Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 350 g di pomodori a pezzi
- 1 peperone rosso, pulito e a pezzi
- 10 g di sale + q.b.
- 150 g di calamari ad anelli
- 150 g di gamberetti sgusciati
- 250 g di cozze fresche pulite
- 250 g di vongole, fresche e pulite
- 1500 g di acqua
- 2 bustine di zafferano
- 300 g di riso Parboiled
- 100 g di piselli verdi, freschi o surgelati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1946.5 kJ / 465.3 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Karbonhidrat
- 70.4 g
- Yağ
- 12.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 1080 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmone marinato
2h 30min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13h
Bignè arcobaleno
2 Std.
Insalata di riso venere
40min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2 Std.
Mini plumcake Brie e lamponi
1h
Toast al burro matcha
Değerlendirme yok
Galletto ripieno con funghi e salsiccia
1 Std. 20 Min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20min
Grissini intrecciati alla paprika
2h 30min
Linguine allo sgombro
30min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30min