Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 350 g di pomodori a pezzi
- 1 peperone rosso, pulito e a pezzi
- 10 g di sale + q.b.
- 150 g di calamari ad anelli
- 150 g di gamberetti sgusciati
- 250 g di cozze fresche pulite
- 250 g di vongole, fresche e pulite
- 1500 g di acqua
- 2 bustine di zafferano
- 300 g di riso Parboiled
- 100 g di piselli verdi, freschi o surgelati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1946.5 kJ / 465.3 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Karbonhidrat
- 70.4 g
- Yağ
- 12.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 1080 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filetto di manzo con peperonata
40min
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1 Std. 30 Min
Salmone al pesto di pomodori rossi
30min
Semifreddo alle fragole e lamponi (vegan)
Değerlendirme yok
Ghirlanda di pasta con verdure arrosto
1 godz. 40 min
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1 Std. 15 Min
Salmone marinato
2 godz. 30 min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30min
Bruschetta (senza glutine)
3h
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Gnocchi di polenta con ragù di verdure
1h
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40min