Cihazlar ve Aksesuarlar
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
6 porties
Malzemeler
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren200 g
-
glutenvrije bloem200 g
-
ijskoud water65 g
-
zout1 tl
-
eieren koud2
-
water te vullen tot 1 l markering
-
Gruyère kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
verse peterselie3 takjes
-
ham, gekookt, in blokjes200 g
-
roomkwark60 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
room, elk type (van koemelk)30 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 6 porties
Sodyum
8036.8 mg
Protein
103.4 g
Kalori
12774.8 kJ /
3053.3 kcal
Yağ
233.7 g
Lif
22.7 g
Doymuş Yağ
133.8 g
Karbonhidrat
153.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Glutenvrij bakken
12 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Zoete Aardappel Brood
5sa 25 dk
Ossenstaart Shepherd's Pie
Değerlendirme yok
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Değerlendirme yok
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10 dk
Glutenvrij Brood
3sa 20 dk
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Değerlendirme yok
Parmezaan op plantaardige basis
5 dk
Vanillesiroop
30 dk
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4sa 15 dk
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1sa
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35 dk
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 dk