Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti
- 500 g di acqua
- 500 g di spinaci baby freschi
- 5 g di sale
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 100 g di burro
- 6 foglie di salvia fresca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2035.3 kJ / 486.5 kcal
- Protein
- 20.1 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 27.2 g
- Doymuş Yağ
- 14.6 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 662.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2 godz.
Millefoglie di patate e polpo (TM6)
40min
Tagliatelle al ragù
1 godz. 10 min
Ravioli alla valtellinese
1 godz. 45 min
Yogurt al mango
14h
Michetta (TM6)
6h 30 min
Panini al cumino
16óra 30p
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1 godz.
Pagnotta rustica
3 Std.
Pane all'acqua
4h
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1 godz.
Pandoro TM6
15j 15 menit