Cihazlar ve Aksesuarlar
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Hazırlık 30 dk
Toplam 40 dk
4 porties
Malzemeler
Romige kokosnoot raita
-
komkommer continentale, in stukken gesneden (ongeveer 4 cm)1
-
knoflookteentje1
-
lente-ui in drieën gesneden1
-
verse munt alleen de blaadjes5 takjes
-
kokosyoghurt (zie tips)200 g
-
water, gefilterd50 g
-
citroensap1 el
-
suiker½ tl
-
zout naar smaak1 - 2 snuifjes
-
extra vergine olijfolie1 el
Tandoori portobellos
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten100 g
-
limoensap2 el
-
chilipoeder2 tl
-
gemalen kaneel2 tl
-
komijnzaad2 tl
-
kruidnagels4
-
korianderzaad2 tl
-
kardemompeul zwart (optioneel - zie tips)1
-
gemalen kardemom½ tl
-
tomatenpuree20 g
-
gember, vers wortel geschild en in plakjes gesneden5 cm
-
knoflookteentjes4
-
zout naar smaak1 tl
-
kokosyoghurt (zie tips)100 g
-
verse Portobello-champignons8
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Protein
8.9 g
Kalori
3868.7 kJ /
921.1 kcal
Yağ
89.8 g
Lif
14.6 g
Karbonhidrat
16.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Vegan hoofdgerechten
11 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Değerlendirme yok
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Değerlendirme yok
Glutenvrije gevulde pepers
Değerlendirme yok
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Değerlendirme yok
Zoetzure dhal
Değerlendirme yok
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13sa 30 dk
Iers sodabrood
Değerlendirme yok
Verse kaas met walnoten en weibrood
12sa 15 dk
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 dk
Karamel parfait
Değerlendirme yok
Vegan Oesterzwam Shoarma
Değerlendirme yok
Linzencurry en gestoomde pompoen
1sa 15 dk