Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastel
- 5 huevo
- 150 g azúcar
- 15 g azúcar aromatizada con vainilla
- 1 pizca sal
- 175 g harina semi-integral
- 2 cditas polvo para hornear
- 5 cda agua caliente
Crema de champán
- 8 láminas de grenetina
- 1 limón, el jugo y la ralladura
- 3 yemas de huevo
- 150 g azúcar
-
200
g de champán
veya 200 g de vino blanco, o sparkling white wine - 300 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 250 g de uvas, rojas o blancas
- 1 de jugo de limón, recién exprimido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanadas
- Kalori
- 1321.5 kJ / 315.8 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Karbonhidrat
- 43.6 g
- Yağ
- 12.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 117.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pulpo en chile morita TM6
1 godz. 30 min
Costillas con salsa de café
40 min
Birria de res estilo Jalisco
1 godz. 45 min
Nieve de guanábana y mango
5h
Torrijas saladas Tonnato
40 min
Pollo con mole verde
1h
Pescado a la veracruzana
30 min
Pan de elote
2h
Caldo de camarón
40 min
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1h
Pollo con mole almendrado
2h
Caldo de camarón
25 min