Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 TL Salz
- 5 g Pfefferkörner, bunt
- 5 g Pimentkörner
- 5 g Wacholderbeeren
- 5 Lorbeerblätter, getrocknet
- 8 Nelken
- 1 TL Senfkörner
- 1500 g Rinderschulter (Schaufelstück) (siehe Tipp)
- 300 g Zwiebeln, geachtelt
- 750 g Rotwein, trocken
- 200 g Weinessig
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Pfeffer
- 40 g Butterschmalz
- 200 g Möhren, in Stücken
- 60 g Tomatenmark
- 1 geh. TL Zucker
- 1 EL Speisestärke
- 3 EL Wasser
- 50 g Rosinen
- 20 g Mandelstifte, geröstet
- 20 g Zuckerrübensirup
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2600 kJ / 622 kcal
- Protein
- 53 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 2144 mg
Alternatif tarifler
Spätzlesuppe
3 Std. 45 Min
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30min
Gulasch
2 Std.
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24h
Sauerbratenragout
49h
Ungarisches Paprikagulasch
2 Std.
Rinderhüftsteak mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce
50min
Sauerbratenragout
48 Std.
Rinderfilet Strindberg mit Herzogin-Kartoffeln und Brokkoli
2 Std.
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1h
Schweine-Krustenbraten mit Senfsauce
4h
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.