Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g de cebolla
- 2 diente de ajo
- 40 g de aceite vegetal
-
1000
g de lomo de cerdo, en cubos de 5 cm
veya 1000 g de pierna de cordero, sin hueso, o filete de cerdo, en cubos de 5 cm - 200 g de agua
- sal, al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, al gusto
- ½ cdita de comino en polvo
- 300 g de jitomate, en cuartos
-
3
chiles guajillo, remojados, desvenados
y sin semillas - 1 cda de concentrado de caldo de pollo
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porciones
- Kalori
- 10643.2 kJ / 2543.8 kcal
- Protein
- 205.2 g
- Karbonhidrat
- 48.2 g
- Yağ
- 168.8 g
- Doymuş Yağ
- 50 g
- Lif
- 15 g
- Sodyum
- 637.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pierna de cerdo a las hierbas
40min
Adobo con carne
50min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Chorizo norteño
30min
Pollo con mole TM6
1h
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Arroz huérfano (Nuevo León)
1h
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4 godz. 30 min
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50min
Carne en chile negro (Black Diamond)
1h 20min
Papitas negras
55min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min