Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Haricots pinto
- 450 g de haricots pinto secs
- eau pour faire tremper
- 115 g d'oignons en morceaux
- 1 c. à thé de sel
- 1 c. à soupe d’origan séché
-
1
feuille de laurier fraîche (isteğe bağlı)
veya 1 feuille de laurier déshydratée (isteğe bağlı) - 1400 g de bouillon de légumes
Haricots frits
- 1 oignon blanc, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail (isteğe bağlı)
- 15 g d'huile végétale
- ½ c. à thé de sel, selon le goût
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3544.7 kJ / 847.2 kcal
- Protein
- 49.3 g
- Karbonhidrat
- 148.9 g
- Yağ
- 6.4 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 36.5 g
- Sodyum
- 957.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Légumes cuits à la vapeur avec vinaigrette au kéfir
40 min
Poulet entier avec riz safrané et légumes vapeur
Değerlendirme yok
Pain au levain aux olives
Değerlendirme yok
Mi-cuits vapeur chocolatés au coeur fondant (Métrique) (TM6, TM5)
2 Std. 55 Min
Gazpacho de tomates ancestrales
1h 10 min
Steaks de surlonge et beurre aux herbes, pommes de terre au romarin et brocolis
45 min
Sauce Alfredo à base de plantes (Matthew Kenney)
1h 30 min
Budino au chocolat (Matthew Kenney)
5 godz. 10 min
Filet de bœuf avec riz, amandes et canneberges (Métrique)
1h
Fond de champignons
1h 35min
Tarte chocolat caramel
2 Std. 15 Min
Limonade
5 min