Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di funghi pleurotus mondati, lavati e a fette
- 1 cucchiaino di sale
- 40 g di aceto di vino bianco
- 2 spicchi di aglio
- 2 peperoncini piccanti
- 2 rametti di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 grani di pepe nero
- olio extravergine di oliva q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 0.5 vasetto
- Kalori
- 1573 kJ / 376 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 6.2 g
- Yağ
- 37.9 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sciroppo di fichi
1h 30min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Limoncello
193h
Confettura di uva e fiori di timo
2 Std. 40 Min
Carciofini sott'olio
721h 30min
Funghetti sott'olio
721h
Patè di peperoncini
30 min.
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 Std. 30 Min
Funghi champignon ripieni
1 Std. 5 Min
Fave al guanciale
35min
Fave in umido
1h
Caponata alla catanese
1h