Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di funghi pleurotus mondati, lavati e a fette
- 1 cucchiaino di sale
- 40 g di aceto di vino bianco
- 2 spicchi di aglio
- 2 peperoncini piccanti
- 2 rametti di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 grani di pepe nero
- olio extravergine di oliva q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 0.5 vasetto
- Kalori
- 1573 kJ / 376 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 6.2 g
- Yağ
- 37.9 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carciofi ripieni
50min
Limoncello
193h
Zucchine sott'olio
723h 15min
Mostarda
36 Std. 40 Min
Funghetti sott'olio
721h
Melanzane e zucchine marinate
1h 35 min
Patè di peperoncini
30min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 godz. 30 min
Carciofini sott'olio
721 Std. 30 Min
Funghi champignon ripieni
1 Std. 5 Min
Fave al guanciale
35min
Confettura di mele cotogne
1h 10min