Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le caramel au beurre salé (la veille)
- 250 g de sucre en poudre
- 30 g d'eau
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 50 g de crème liquide, 30% m.g. min.
La crème anglaise
- 600 g de lait
- 8 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille
La glace aux palets bretons
- 180 g de biscuits types palets bretons
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le jour même
- 50 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2716.8 kJ / 649.3 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 40.7 g
- Doymuş Yağ
- 23.2 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 277.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chocolat liégeois
4 Std. 30 Min
Gland à la pistache
1h 30 min
Pâtes au cacao façon tiramisu
1 Std. 10 Min
Samoussas de cabillaud, coriandre, oignon, sauce cheddar
35 min
ATELIER menu 2
1 Std.
Sorbet prosecco aux fraises et boules de noix de coco
50 min
Coulant citron-curry
3h
Entremets chocolat-café
4h
Assaisonnement aux légumes et épices
5 min
Ananas fraise melba
30 Min
Bûche glacée à la noix de coco et à la mangue
16h 30min
Entremets exotique
24h