Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g di acqua
-
5
g di malto di orzo diastasico, in polvere
veya 1 cucchiaino di miele - 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina (forza W330) + q.b.
- 10 g di sale
- 5 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 923.5 kJ / 220.8 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 48.8 g
- Yağ
- 1.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 497.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Panini sfogliati
3 Std. 30 Min
Tarte flambé alle cipolle (TM6)
1 Std.
Grissini intrecciati alla paprika
2hod. 30min
Pane tartaruga
20 Std.
Baguette francese (TM6)
5 Std.
Pagnotta rustica
3h
Pane all'acqua
4 Std.
Panini morbidi dolci
1hod. 30min
Cornetti sfogliati (TM6)
9u.
Pandoro TM6
15h 15 min
Impasto base per pane
1 Std.