Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di farina di forza ad alto contenuto proteico, come la Saragolla (vedere consigli) + q.b.
- 920 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 12 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1000 g
- Kalori
- 8596 kJ / 2054 kcal
- Protein
- 70.8 g
- Karbonhidrat
- 457.4 g
- Yağ
- 6.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 18.4 g
- Sodyum
- 4738.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trecce dolci
4 Std.
Cipollata (focaccia con cipolle)
3 Std. 30 Min
Pizzette fritte con mousse di baccalà
3 Std. 30 Min
Brioche salata prosciutto, formaggio e cipolle
4 Std.
Focaccia a bastone
5 Std.
Michetta (TM6)
6h 30min
Pane al latticello
18 godz.
Grissini Rubatà
2 Std. 30 Min
Pane all'acqua
4 Std.
Focaccia barese
2 Std. 55 Min
Focaccia barese TM6
4 Std.
Pizza barese ai pomodorini
2h