Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g red wine (e.g. Beaujolais or Dolcetto)
- 100 g sugar
- 1 tsp honey
- 2 cinnamon sticks (approx. 5 g)
- 3 cloves
- 800 g ripe pears, peeled, cut in quarters and cores removed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 Std. 30 Min
Limoncello Tarts
3 Std. 15 Min
Black nougat
3 Std.
Creamy French Dressing
5min
Chocolate Marquise
4h 55min
Brandy Butter
10 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Pears in red wine
3 Std. 20 Min