Cihazlar ve Aksesuarlar
韓式雜菜冬粉
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
韓式冬粉120 克
-
溫水 浸泡用
-
乾香菇5 克
-
糖4 茶匙
-
黑胡椒粉¾ 茶匙
-
醬油5 大匙
-
香油1 大匙
-
菲力牛排 切細條(約 1 公分 x 5 公分)150 克
-
紅蘿蔔 切塊,約5公分200 克
-
洋蔥 切半150 克
-
蘑菇150 克
-
蛋2 顆
-
鹽1 ½ 茶匙
-
韓國香油5 大匙
-
水1000 克
-
新鮮菠菜葉150 克
-
蒜頭4 粒
-
油20 克
-
烘烤芝麻粒2 茶匙
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
2105.4 mg
Protein
15.9 g
Kalori
2266.8 kJ /
541.8 kcal
Yağ
34.4 g
Lif
4.1 g
Doymuş Yağ
6.4 g
Karbonhidrat
44.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
切片刨絲神器
19 Tarif
Tayvan
Tayvan
Bunları da beğenebilirsiniz...
牛肉壽喜燒
Değerlendirme yok
味噌奶油蒸鮭魚和海帶芽豆腐味噌湯
Değerlendirme yok
煙燻鮭魚小鬆餅
Değerlendirme yok
瑤柱海鮮蒸冬瓜
Değerlendirme yok
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Değerlendirme yok
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Değerlendirme yok
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Değerlendirme yok
烤起司櫛瓜條佐優格醬
Değerlendirme yok
西班牙國王餅
Değerlendirme yok
黑麥麵包
Değerlendirme yok
波蘭豬肉水餃
Değerlendirme yok
波蘭傳統薑餅蛋糕
Değerlendirme yok