Cihazlar ve Aksesuarlar
波蘭豬肉水餃
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa
6 人份
Malzemeler
餡料
-
洋蔥 切4等分100 克
-
油菜籽油20 克
-
牛肉 去骨,預先煮熟並切薄片 (詳見要訣)320 - 350 克
-
紅蘿蔔 預先煮熟並切塊 (詳見要訣)40 - 50 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
乾燥馬郁蘭¼ - ½ 茶匙
波蘭餃子皮
-
水 多備一點,烹煮水餃用250 克
-
蛋1 顆
-
油菜籽油20 克
-
麵粉 多備一點灑粉用560 克
-
鹽 多備一點,烹煮水餃用1 小撮
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
20.3 g
Kalori
2006 kJ /
479 kcal
Yağ
12.1 g
Lif
3.1 g
Karbonhidrat
74.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
過去、現在、始終如一
50 Tarif
Tayvan
Tayvan
Bunları da beğenebilirsiniz...
牛肉壽喜燒
Değerlendirme yok
炒花椰菜起司熱壓三明治
Değerlendirme yok
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Değerlendirme yok
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Değerlendirme yok
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Değerlendirme yok
櫛瓜餅皮披薩
Değerlendirme yok
焗烤肉醬茄子捲
Değerlendirme yok
烤起司櫛瓜條佐優格醬
Değerlendirme yok
韓式雜菜冬粉
1sa 45 dk
西班牙國王餅
Değerlendirme yok
波蘭傳統薑餅蛋糕
Değerlendirme yok
摩洛哥雞肉庫司庫司
Değerlendirme yok