Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g beetroots, small, peeled (see tips)
- 250 g courgettes, cut in pieces (5 cm long)
- 250 g fresh mozzarella, drained, cut in pieces
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 pinch coarse salt flakes, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- fresh basil leaves, torn, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 963.9 kJ / 230.4 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Karbonhidrat
- 10.5 g
- Yağ
- 14.4 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 455.4 mg
Alternatif tarifler
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 menit
Sumac-spiced Houmous
5 min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 min
Vegan Rainbow Salad (TM6)
25 min
Bern-style Rösti (TM6)
40 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Değerlendirme yok
Celeriac Remoulade (TM6)
Değerlendirme yok
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
30 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15 min
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14h 15min