Cihazlar ve Aksesuarlar
Zalm mozaïek
Hazırlık 30 dk
Toplam 7sa 30 dk
6 porties
Malzemeler
-
zalmfilet, vers, ontveld in 1 stuk, 12-15 cm lang500 g
-
fijn zeezout2 tl
-
water om de vacuümzak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
nori vel in stukken gesneden (ongeveer 5 cm)10 g
-
water om de zak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
1 afgestreken tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder), (ca. ½ citroen) (zie Tip)vers geperst citroensap (ca. ½ citroen) (zie Tip)30 g
-
koud water om het koken te stoppen2000 g
-
framboos50 g
-
kaviaar (zwart)20 g
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
zeezoutvlokken1 tl
-
aalbes50 g
-
microgreens10 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Sodyum
1202.4 mg
Protein
18.3 g
Kalori
812.4 kJ /
194.2 kcal
Yağ
12 g
Lif
1.1 g
Doymuş Yağ
2.8 g
Karbonhidrat
2.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Kerst menu
11 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Gekruide lamstaart
40 dk
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Değerlendirme yok
Hollandaisesaus
15 dk
Vijgenmosterd
25 dk
Eendenlever
33sa
Vitello tonnato
13sa
Bieslook en gerookte ham muffins
45 dk
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3sa 30 dk
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Değerlendirme yok
Vanille-ijs
12sa
Sabayon (Zabaglione)
15 dk
Klassieke sabayon
15 dk