Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre
- 50 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 15 g de azúcar
- 110 g de harina de fuerza
Masa
- 3 huevos
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 180 g de azúcar
- 1 sobre de preparado en polvo para flan (de 65 g, p.ej. Royal®)
- 70 g de nata
- 100 g de agua
- 130 g de aceite de oliva virgen extra
- 40 g de levadura prensada fresca
- 630 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- harina de fuerza para espolvorear
Montaje
- 1 huevo batido
- 60 g de azúcar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 777 kJ / 186 kcal
- Protein
- 3.75 g
- Karbonhidrat
- 28.48 g
- Yağ
- 6.31 g
- Lif
- 0.98 g
Alternatif tarifler
Mantecados empolvados
2 Std.
Carbayones
1 Std. 25 Min
Panecillos de queso de cabra
2 Std.
Kugelhopf alsaciano
4 Std.
Huesos de San Expedito
30 Min
Cremadillos
3 Std. 50 Min
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3óra
Brioche con frutas y pasas
3h 10min
Roscón gallego
1h 30min
Bambas de nata
1 Std. 50 Min
Suizos
2 Std. 30 Min
Ensaimadas individuales
9 godz.