Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 750 g Rindergulasch, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 3 Prisen Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 500 g Malzbier
- 70 g Tomatenmark
- 100 g Ajvar
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1181 kJ / 282 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Krustenbraten mit Malzsauce
2h 40min
Sauerbratenragout
49h
Smoked Gulasch mit Bacon
4 Std.
Schweinefilet in Metaxasauce
1 Std. 30 Min
Schweinefilet mit Gnocchi aus dem Ofen
1h 10min
Filet-Sauerkraut-Topf
50 Min
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30 Min
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1h 20min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45 Min
Schinken-Hack-Röllchen mit Möhrenreis
1 Std.
Malzbier-Bolognese
2 Std.
Schnelles Pulled-Chicken-Gulasch
30 Min