Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- burro q.b.
- 2520 g di acqua
- 10 g di miele (isteğe bağlı)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 150 g di farina tipo 1
- 300 g di farina manitoba
- 8 g di sale
- 100 g di noci sgusciate
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 598.5 kJ / 143.1 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 4.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 211.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pa Gialt (Pane giallo)
3 Std. 30 Min
Plumcake alle carote al Varoma
2h
Pane alla zucca e mandorle
5h
Grissini al sesamo
2h 30min
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3 godz.
Panini ai semi al Varoma
2h 30min
Focaccia morbida
4h
Pagnotta rustica
3 godz.
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6 godz.
Focaccia cipolle e zucca
2h
Pane intrecciato dolce
4h
Impasto per pane veloce
45 min