Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di olio di semi di arachidi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di baccalà senza pelle, dissalato e a pezzi (4-5 cm)
- 500 g di latte intero
- 50 g di cipolla tagliata a fette sottili
- 1 foglia di alloro fresca
- sale, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1714.5 kJ / 409.8 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Karbonhidrat
- 6.6 g
- Yağ
- 37.4 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 88.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Capesante glassate alla melagrana
50min
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2u. 40min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1 Std.
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1hod. 20min
Mousse di baccalà
45min
Pâté di vitello in gelatina
8u. 30min
Zuppa di cipolle alla francese con Affettatutto Bimby® (TM6)
1 Std.
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1 Std.
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1hod. 30min
Cracker di riso con baccalà mantecato
50min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16h 30min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min