Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di olio di semi di arachidi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di baccalà senza pelle, dissalato e a pezzi (4-5 cm)
- 500 g di latte intero
- 50 g di cipolla tagliata a fette sottili
- 1 foglia di alloro fresca
- sale, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1714.5 kJ / 409.8 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Karbonhidrat
- 6.6 g
- Yağ
- 37.4 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 88.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1 Std. 30 Min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Licurdia calabrese
1 Std.
Hummus
10 Min
Zuppa di cipolle alla francese con Affettatutto Bimby® (TM6)
1 Std.
Cannelloni di porro al baccalà mantecato su salsa di rapa rossa di Mattia Poggi
3 Std.
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1h 15min
Cracker di riso con baccalà mantecato
50 Min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1 Std.
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1 Std. 30 Min
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1 Std.
Brandacujun
45 Min