Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Buttermilch-Zitronenmousse (am Vortag)
- 3 ½ Gelatineblätter (siehe Tipp
- 70 g Zucker
- 250 g Schlagobers, 36% Fett, gekühlt
- 60 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 250 g Buttermilch
Beschwipster Beerenspiegel
- 200 g rote Beeren, gemischt, frisch
- 100 g Traubensaft
- 8 g Rum
- 5 g Speisestärke
- 15 g Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 991 kJ / 237 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 38 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Florentiner mit Mürbteig
1hod. 20min
Nuss-Striezel
2 Std. 10 Min
Granatapfel-Mohn-Tiramisu
1h 10 min
Windringerl
3h
Getrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35 λεπτ.
Crema Catalana
1h 10 min
Osttiroler Schlipfkrapfen
2 Std. 30 Min
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
20 λεπτ.
Mango-Mousse mit Sesam-Cashew-Krokant
3h
Maroni Mousse au chocolat
15min
Osternest aus Germteig
2hod.
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 λεπτ.