Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Buttermilch-Zitronenmousse (am Vortag)
- 3 ½ Gelatineblätter (siehe Tipp
- 70 g Zucker
- 250 g Schlagobers, 36% Fett, gekühlt
- 60 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 250 g Buttermilch
Beschwipster Beerenspiegel
- 200 g rote Beeren, gemischt, frisch
- 100 g Traubensaft
- 8 g Rum
- 5 g Speisestärke
- 15 g Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 991 kJ / 237 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 38 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinatstrudel mit Schafskäse
1h 50min
Nuss-Striezel
2 godz. 10 min
Panna Cotta
3h 40min
Zwetschkenröster
1h 30min
Marilleneis
15min
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
20min
Hot Aperol
5 min
Crema Catalana
1小时 10 分钟
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5h
Tante Poldis Nussgugelhupf
1h 30min
Weißes Topfen-Mousse
1小时 10 分钟