Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken (3 cm)
- 3 Zweiglein Dille, frisch, Blättchen abgezupft
- 3 Zweiglein Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 50 g Schalotten, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 125 - 150 g Kräuterseitlinge
- 50 g Butter, in Stücken
- 320 g Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio)
- 100 g Rotwein, trocken
-
700
g Gemüsefond
veya 700 g Wasser und 1-2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0.5 l), nach Geschmack - 1 TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen, zum Abschmecken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2031 kJ / 486 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 812 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steinpilzrisotto mit Brie
35 min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1 godz. 50 min
Maronicremesuppe (vegan)
45 min
Zitronenrisotto
30min
Risotto mit frischen Steinpilzen
35 min
Menü: Rotwein-Pilz-Risotto; Schokoladen Cookies
50 min
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30min
Saibling mit Gemüse, Sommerpesto und Dinkelreis
55min
Grünes Spargel-Risotto
45 min
Italienische Frittata
35 min
Risotto (XXL)
40min
Champignonsauce
30min