Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1600 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
veya 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l), zerbröselt - 80 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken (3 cm)
- 60 g Schalotten, halbiert
- 80 g Butter, in Stücken
- 20 g natives Olivenöl extra
- 640 g Risottoreis (z. B. Carnaroli, Arborio), 14-15 Minuten Garzeit
- 120 g Weißwein, trocken
- 1 - 2 TL Salz, nach Geschmack
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotwein-Pilz-Risotto
35 Min
Menü: Karotten-Ingwer-Suppe; Gefüllte Gans mit Rotkraut und Schwarzwälderkirsch-Dessert
5 Std. 30 Min
Menü: Pastinaken-Kürbis-Suppe, Linsenpastete mit Rettichsalat, Brombeer-Trifle
2h 40min
Menü: Rotwein-Pilz-Risotto; Schokoladen Cookies
50 Min
Portugiesische Crème brûlée
25 Min
Lasagne
1h 45min
Risotto Milanese
35 Min
Karamellcreme (Flan)
5 Std. 30 Min
Spaghetti Carbonara
25 Min
"Wiener" Apfel-Nuss-Crumble
40 Min
Rindsgulasch klassisch
3 Std. 20 Min
Schnelle Kürbissuppe
25 Min