Erbsen-Cremesuppe

4.6 366 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
8 Portionen

Malzemeler

  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Butter
    30 g
  • Erbsen, TK
    1000 g
  • Wasser
    500 g
  • Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l)
  • Crème fraîche
    300 g
    300 g Saure Sahne
  • Zitronenschale
    ½ TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    2 Prisen
  • Salz
    ½ TL

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 7 g
Kalori 778 kJ / 187 kcal
Yağ 11 g
Lif 8 g
Karbonhidrat 12 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...