Italiensk pasta med pesto og cherrytomater (vegetar)

Italiensk pasta med pesto og cherrytomater (vegetar)

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 porsjoner

Malzemeler

  • parmesanost delt i biter (3 cm)
    120 g
  • cherrytomater
    200 g
  • pinjekjerner pluss ekstra til dryssing
    30 g
  • hvitløksfedd (isteğe bağlı)
    1
  • basilikumblader, ferske kun blader
    80 g
  • "extra virgin" olivenolje pluss ekstra til smøring
    120 g
  • salt pluss ekstra til dryssing
    1 ¼ ts
  • vann
    1200 g
  • pasta, tørr kort eller lang (feks. penne, fusilli)
    320 g
  • mozzarella delt i terninger (1-2 cm), eller mini mozzarella
    200 g
    200 g burrata, delt i biter etter å ha plassert på toppen av pasta

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porsjon

Sodyum 1473.9 mg
Protein 34.4 g
Kalori 3739.1 kJ / 893.7 kcal
Yağ 55.2 g
Lif 3.8 g
Doymuş Yağ 16.8 g
Karbonhidrat 65.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster