Cihazlar ve Aksesuarlar
Ravioli med reke og asparges basilikum
Hazırlık 1sa
Toplam 2sa 30 dk
4 porsjoner
Malzemeler
Basilikum pastadeig
-
basilikumblader, ferske30 gram
-
egg, store (63-73 g)3
-
pasta mel330 gram
-
olivenolje1 spiseskje
-
havsalt1 teskje
Ravioli fylling
-
parmesanost delt i biter (2 cm)60 gram
-
brød15 gram
-
smør, usaltet i terninger25 gram
-
løk delt i fire120 gram
-
asparges treige ender forkastet100 gram
-
scampi, rå, store utviklet30 gram
-
eggeplomme1
-
malt svart pepper¼ teskje
montering
-
pasta mel for dryssing
koking
-
vann for koking av pasta
-
havsalt1 teskje
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsjon
Sodyum
1280.4 mg
Protein
23.4 g
Kalori
2320.4 kJ /
554.6 kcal
Yağ
19.4 g
Lif
3.6 g
Doymuş Yağ
8.3 g
Karbonhidrat
70.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fristelser fra Roma
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Kylling Penne med safran
Değerlendirme yok
Makaronigrateng med flaskegresskar
Değerlendirme yok
Kylling-tagliatelle med pesto
Değerlendirme yok
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Değerlendirme yok
Pasta med tomat og aubergine
45 dk
Kremet ertepasta
Değerlendirme yok
Rekelinguine med krabbe
Değerlendirme yok
Squashpasta med røkt laks
Değerlendirme yok
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Değerlendirme yok
Vegetarlasagne
Değerlendirme yok
Makaronigrateng
Değerlendirme yok
Pasta med grønnsaksragu
Değerlendirme yok