Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de pâte feuilletée
- 10 g de beurre, pour le moule
- 615 g de lait entier
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de sucre en poudre
- 60 g de fécule de maïs
- 6 jaunes d'œufs
- 2 gousses de vanille, fendues et grattées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1812.7 kJ / 433.3 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Karbonhidrat
- 43.2 g
- Yağ
- 25.7 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 129 mg
Alternatif tarifler
Flan sans pâte
6 Std.
Tarte amandine aux pommes et poires
50 min
Crème pâtissière au chocolat
30 min
Tarte amandine aux poires
2 Std. 30 Min
Far breton aux pruneaux
1 godz.
Flan pâtissier à la vanille
3h 30min
Flan à la noix de coco
1h 15min
Pâte à crêpe vanillée
1 Std. 40 Min
Crème pâtissière XXL
15 Min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3h 45min
Financiers aux amandes
20 Min
Crème brûlée à la vanille
3h 45min