Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de pâte feuilletée
- 10 g de beurre, pour le moule
- 615 g de lait entier
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de sucre en poudre
- 60 g de fécule de maïs
- 6 jaunes d'œufs
- 2 gousses de vanille, fendues et grattées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1812.7 kJ / 433.3 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Karbonhidrat
- 43.2 g
- Yağ
- 25.7 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 129 mg
Alternatif tarifler
Tarte aux poires Bourdaloue
3h 10 min.
Tarte Tatin
1h
Flan sans pâte
6 Std.
Tarte amandine aux pommes et poires
50min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5 min
Crème brûlée à la vanille
3h 45min
Chouquettes du goûter
35min
Paris-Brest
3 Std.
Tarte amandine aux poires
2h 30min
Far breton aux pruneaux
1h
Flan pâtissier à la vanille
3 Std. 30 Min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3h 45min