Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g de lait
- 2 gousses de vanille Bourbon, fendues en deux dans la longueur et égrainées
- 4 œufs
- 200 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 90 g de fécule
- 1 pâte brisée maison
- beurre, pour le moule
- farine de blé, pour le moule
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1929.1 kJ / 460.9 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Karbonhidrat
- 53.1 g
- Yağ
- 22.9 g
- Doymuş Yağ
- 14.5 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 292.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarte aux poires Bourdaloue
3 godz. 10 min
Flan pâtissier feuilleté
7sa 40 dk
Fondant au chocolat
40 min
Flan sans pâte
6 Std.
Pâte à crêpe vanillée
1hod. 40min
Tarte amandine aux pommes et poires
50 min
Gâteau fondant aux pommes tout simple
50 min
Tarte amandine aux poires
2 godz. 30 min
Far breton aux pruneaux
1h
Gâteau aux pommes
1h
Flan pomme-coco
55min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3h 45min