Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g de lait
- 2 gousses de vanille Bourbon, fendues en deux dans la longueur et égrainées
- 4 œufs
- 200 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 90 g de fécule
- 1 pâte brisée maison
- beurre, pour le moule
- farine de blé, pour le moule
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1929.1 kJ / 460.9 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Karbonhidrat
- 53.1 g
- Yağ
- 22.9 g
- Doymuş Yağ
- 14.5 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 292.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Flan sans pâte
6 Std.
Tarte amandine aux pommes et poires
50 Min
Fondant au chocolat
40 Min
Tarte amandine aux poires
2sa 30 dk
Far breton aux pruneaux
1 Std.
Gâteau aux pommes
1 Std.
Flan à la noix de coco
1 Std. 15 Min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3h 45min
Tarte aux poires Bourdaloue
3h 10min
Financiers aux amandes
20 Min
Flan pâtissier feuilleté
7h 40min
Crumble pommes-framboises
50 Min