Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marzapane
- 500 g di mandorle pelate
- 500 g di zucchero
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di vaniglia di bourbon in polvere
- 1 cucchiaino di essenza di mandorla amara
Terminare la preparazione
- colorante alimentare verde in polvere o gel
- colorante alimentare arancione in polvere o gel
- colorante alimentare rosso in polvere o in gel o gel
- colorante alimentare marrone in polvere o gel
- colorante alimentare nero in polvere o gel
- colorante alimentare giallo in polvere o gel
- alcol puro etilico per liquori q.b.
- gomma lacca spray
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1040.8 kJ / 248.8 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 27.3 g
- Yağ
- 13.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 3.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rame di Napoli
3h
Tetù
1 Std. 50 Min
Granita di mandorle ('a muzzunata)
10 min
Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
2 Std. 30 Min
Granita al limone
13 Std.
Teste di turco
4h 30min
Granita al limone
15 min
Sfinciuni
3 Std. 30 Min
Granita di gelsi
15 min
Sfincione favarese
3h
Gelo di anguria
3 Std. 30 Min
Panelle
1 godz. 25 min