Cihazlar ve Aksesuarlar
Gotowanie na parze kalarepy (550-1200 g)
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
550 g
Malzemeler
-
500 g wody
-
550 - 1200 g kalarepy obranej, pokrojonej na 3 cm kawałki
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 100 g
Sodyum
21.7 mg
Protein
1.7 g
Kalori
113 kJ /
27 kcal
Yağ
0.1 g
Lif
3.6 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
6.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
GOTOWANIE NA PARZE III
20 Tarif
Polonya
Polonya
Bunları da beğenebilirsiniz...
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze połówek gruszek (500-800g)
30min
Gotowanie na parze połówek gruszek (200-400 g)
20min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30min