Cihazlar ve Aksesuarlar
Gotowanie na parze kalarepy (550-1200 g)
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
550 g
Malzemeler
-
500 g wody
-
550 - 1200 g kalarepy obranej, pokrojonej na 3 cm kawałki
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 100 g
Sodyum
21.7 mg
Protein
1.7 g
Kalori
113 kJ /
27 kcal
Yağ
0.1 g
Lif
3.6 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
6.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
GOTOWANIE NA PARZE III
20 Tarif
Polonya
Polonya
Bunları da beğenebilirsiniz...
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30 dk
Gotowanie na parze połówek gruszek (500-800g)
30 dk
Gotowanie na parze połówek gruszek (200-400 g)
20 dk
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 dk
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40 dk
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 dk
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 dk
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35 dk
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 dk
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 dk
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30 dk
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 dk