
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Thai-Curry-Paste
- 8 TL Koriandersamen, ganz
- 4 TL Kreuzkümmel, ganz
- 10 g grüne Chilischoten, frisch mild, gewaschen, entkernt, halbiert (ca. 4)
- 60 g Limettensaft (ca. 3 Limetten)
- 30 g frischer Ingwer geschält, in Scheiben (2 mm)
- 8 Knoblauchzehen
- 2 Kaffir-Limettenblätter, frisch oder tiefgekühlt
- 2 Zitronengras, frisch in Stücken (1 cm)
- 60 g Rapsöl
Curry
- 1 Knoblauchzehe
- 80 g Zwiebeln geviertelt
- 300 g Erdäpfel, festkochend geschält, in Stücken (3 cm)
- 600 g Hühneroberkeule, ohne Knochen und Haut gewürfelt (3 cm)
- 200 g Kokosmilch
- 2 Kaffir-Limettenblätter, frisch oder tiefgekühlt
- 100 g Zuckererbsen gewaschen
- 100 g grüne Erbsen, tiefgekühlt
Jasmin-Reis
- 200 g Jasminreis
- 1200 g Wasser
- 10 Korianderblätter, frisch gewaschen, grob zerkleinert
- Besin Değeri
- şuna göre 160 Gramm
- Kalori
- 223 kcal / 933 kJ
- Protein
- 11 g
- Yağ
- 11 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Lif
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Sodyum
- 0 mg