Cihazlar ve Aksesuarlar
Gochujang zeevruchtenrisotto
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 porties
Malzemeler
-
Gochujang (Koreaans chilipasta)30 g
-
sesamolie20 g
-
Parmezaanse kaas40 g
-
olijfolie50 g
-
mascarpone150 g
-
shiitake, vers in plakjes (5 mm)150 g
-
water1350 g
-
zout1 tl
-
mossel, vers, schoongemaakt300 g
-
rauwe scampis, gepeld150 g
-
visfilets zonder vel, in stukken (3 x 3 cm)150 g
-
sjalot gehalveerd1
-
risottorijst (bv. Baldo, Carnaroli, Arborio)320 g
-
witte wijn50 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
geroosterd sesamzaad (zwart)20 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Sodyum
1603.2 mg
Protein
35.8 g
Kalori
3409.6 kJ /
814.9 kcal
Yağ
39.1 g
Lif
2.4 g
Doymuş Yağ
12.8 g
Karbonhidrat
77 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fusion-smaken
12 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1sa 20 dk
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Değerlendirme yok
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1sa
Pompoen baba ganoush
35 dk
Sinaasappelcake en chocolade topping
1sa 15 dk
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Değerlendirme yok
Zalm en venkel risotto
25 dk
Viscurry
35 dk
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30 dk
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 dk
Quinoasalade
40 dk
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 dk