Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Orangensaft, frisch gepresst
- 1 EL Orangenschale, unbehandelt, fein gerieben
- 50 g Grenadinesirup
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 750 g Rhabarber, längs halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (z. B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett, siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1450 kJ / 347 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 84 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
35 min
Orangenkonfitüre
45 min
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
25 min
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25 min
Wassermelonen-Himbeer-Konfitüre
30 min
Waldfrucht-Gelee
35 min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 min
Birnen-Feigen-Konfitüre
25 min
Weintrauben-Konfitüre
30 min
Birnenkonfitüre
20min
Pflaumen-Lebkuchen-Konfitüre
45 min
Apfel-Rhabarber-Konfitüre
30 min