Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Orangensaft, frisch gepresst
- 1 EL Orangenschale, unbehandelt, fein gerieben
- 50 g Grenadinesirup
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 750 g Rhabarber, längs halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (z. B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett, siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1450 kJ / 347 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 84 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Birnen-Feigen-Konfitüre
25min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25min
Rhabarber-Erdbeer-Konfitüre
30min
Aprikosen-Konfitüre
30min
Birnenkonfitüre
20min
Evergreen - Stachelbeer-Kiwi-Konfitüre
20min
Nektarinen-Ingwer-Konfitüre
20min
Apfel-Rhabarber-Konfitüre
30min
Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
25min
Pflaumen-Lebkuchen-Konfitüre
45min
Wassermelonen-Himbeer-Konfitüre
30min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40min