Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g frischer Meerrettich, geschält
-
500
g Rote Bete, geschält, halbiert oder geviertelt
veya 500 g Rote Bete, gekocht, vakuumiert, halbiert - 5 g Petersilie, abgezupft
- 40 g Olivenöl
- 40 g Apfelessig und etwas mehr zum Abschmecken
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 4 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 660 kJ / 158 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 12.5 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 466 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Staudensellerie-Parmesan-Salat
40 min
Möhrensalat
10 Min
Fenchel-Orangen-Salat mit Pinienkernen
30 Min
Coleslaw
10 Min
Coleslaw
10 Min
Rote-Bete-Carpaccio
20 Min
Gemüseplatte mit heller Sauce
1 godz.
Rote-Bete-Carpaccio
20 Min
Möhrensalat
10 Min
Fermentations-Sud für Gemüse
120h
Fenchel-Sellerie-Salat
15 Min
Rote-Bete-Salat mit Meerrettich
10 Min