Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 lime
- 2 oz ice cubes
- ½ oz sugar
- 1 - 2 pinches sea salt
- 16 - 20 oz ice cubes, to serve
- 24 fresh oysters, shucked
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1095.1 kJ / 261.8 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Karbonhidrat
- 20.3 g
- Yağ
- 6.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 367.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 Std.
Sparkling white sangria punch
24 Std. 30 Min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Gougères
55min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min