Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
20
g frische Hefe
veya 2 TL Trockenhefe (8 g) -
400
g Pizzamehl
veya 400 g Manitoba-Mehl - 1 TL Salz
Belag
- 30 g schwarze Oliven, entkernt
- 30 g Provolone, in Stücken (ca. 1–2 cm)
- 20 g Olivenöl, nativ
- ½ Knoblauchzehe
- 100 g Cherry-Tomaten, entkernt, halbiert
- 2 - 3 Blätter Basilikum, frisch, gewaschen und getrocknet
- ½ TL Salz
- 50 g Zucchetti, in Stücken (ca. 1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2071 kJ / 495 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
1.- August-Weggen
1 Std. 10 Min
Poulet-Röllchen an Tomaten-Pesto
50 Min
Linzer Torte
1 Std.
Burger-Brötchen
1 Std. 45 Min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1 godz. 30 min
Meitschibei
1 godz. 30 min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 Min
Focaccia mit Cherrytomaten
2 Std.
Focaccia mit Tomaten
40 min
Kräuter-Knoblauch-Brot
3 Std. 30 Min
Rosmarin Focaccia
2 Std. 30 Min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 Std. 10 Min