![Terrine de légumes de printemps, émulsion de cerfeuil Terrine de légumes de printemps, émulsion de cerfeuil](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a6974bf8-9e1c-4fb7-8a8e-cb5f9db31e0b/Derivates/81ab701e-76e9-417e-ab37-ae605d3845a5.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La terrine
- 300 g d'eau
- 100 g de carottes, en bâtonnets
- 100 g d'haricots verts frais
- 50 g de fêves fraîches
- 50 g de petits pois frais
- 4 feuilles de gélatine (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de lait de coco
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 1 c. à café de sel
L'émulsion au cerfeuil
- 1 bouquet de cerfeuil frais
- 30 g de jus de citron vert
- 30 g d'huile d'olive
- 30 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1048.2 kJ / 253.5 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 7.8 g
- Yağ
- 20.8 g
- Doymuş Yağ
- 14.5 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 367 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sabayon classique
15 min
Escargots noix-cannelle
2 godz. 10 min
Citron frappé au champagne
10min
Glace à la noisette
5h 20min
Trempette de graines de citrouille (Sikil pak)
25 min
Glace à la rhubarbe
36hod. 25min
Carpaccio de betteraves et burrata (avec le Peeler)
1h 25min
Vin chaud
15 min
Veau à la sauce au thon
13h
Granité au café
Değerlendirme yok
Confiture de mûres et de poires
Değerlendirme yok
Rouleaux frais estivaux
30min