Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 gousse d'ail
- ½ bouquet de thym, frais (env. 10 g), effeuillé
- ¼ de bouquet d'origan frais (env. 5 g), effeuillé
- 1 pot de tomates séchées à l'huile (de 280 g)
- 250 g de poivrons rouges, en morceaux (4cm)
- 140 g d'oignons, coupés en deux
- 250 g d'eau
- 40 g de concentré de tomates
- 15 g de vinaigre balsamique
- ½ c. à café de sel
- 1 c. à soupe de sel
- 500 g de pâtes sèches (par. ex. rigatoni)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3020 kJ / 721 kcal
- Protein
- 24.9 g
- Karbonhidrat
- 125 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
One pot à la grecque
30 λεπτ.
Gratin de gnocchis au poireau
50 min
Tarte au gruyère
50 min
Poulet miel-citron vert et riz créole
40 λεπτ.
One pot de riz à la tomate
30 λεπτ.
Riz à la tomate, légumes et haricots
35 λεπτ.
Pâtes au four rapides
55min
One-Pot-Pasta au jambon
25min
Papardelles à l'émincé de poulet et de poivrons
40 λεπτ.
Risotto alle cinque P
30 λεπτ.
Gratin de hachis et cornettes
1h 10 min
Risotto à la tomate et burrata
30 λεπτ.