Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 4 Hähnchen-Unterschenkel mit Haut (ca. 600 g)
- 230 g Tomaten, geachtelt
- 100 g rote Zwiebeln, geachtelt
- 800 g Wasser
- 30 g Olivenöl
-
50
g Paprikamark
veya 50 g Tomatenmark - 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 200 g Sonnenweizen (z. B. von Ebly)
- 150 - 200 g gelbe Paprika, in Würfeln (2 cm)
- 65 g Oliven, schwarz, entsteint, abgetropft
- 1 Zitrone, geviertelt, zum Servieren (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3076 kJ / 735 kcal
- Protein
- 55 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 36 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 9.7 g
- Sodyum
- 1663 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 10min
Lamm-Curry mit Kichererbsen und Spinat
16u. 50min
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1 Std.
Marinierte Lammkoteletts mit Maisdip
3 godz. 30 min
Winterlicher Hähnchen-Bohnen-Topf
1 Std.
Hackfleischtopf mit Porree und Auberginen
40 Min
Hähnchen-Lasagne-Suppe mit Bohnen
50 Min
Ungarisches Paprikagulasch
1h 20min
Orman Kebabı - Lamm-Eintopf
1 Std.
Puten-Gemüse-Eintopf
45 Min
Ajvar-Couscous mit Hähnchen
30 Min
Rindfleischeintopf
1h 40min