Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Cherry-Tomaten, bunt, halbiert
- 3 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 3 Knoblauchzehen
- 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 50 g Olivenöl
- 15 g Honig
- 1 ¼ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Schalotten
- 50 g Fenchel, in Stücken
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 100 g Butter, in Stücken
- 20 g Pernod
- 100 g Wasser und mehr zum Kochen
- 100 g Weißwein, trocken
- 200 g Geflügelfond
- 500 g Tagliatelle
- 1 Dose Safranfäden (0,1 g)
- 100 g Crème fraîche
- 5 Salbeiblätter, in feinen Streifen
- 15 g Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3844 kJ / 919 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 116 g
- Yağ
- 40 g
- Doymuş Yağ
- 18 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 793 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta mit Salbei-Butter
40min
Trüffel-Parmesan-Ravioli
3 godz. 30 min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30min
Lachs mit Wasabi-Sesamkruste und Gurkensalat
25min
Spanisches Risotto
1u.
Lachs-Curry
25min
Salbei-Knoblauch-Pasta
20min
Überbackene Spinatmuscheln
1 godz. 10 min
Lachs-Krabben-Pasta
35 min
Linguine mit Pesto Primavera
20min
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45 min
Garnelen-Pasta mit Pesto-Sauce
25min