Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Buckwheat Pasta
- 400 g buckwheat flour
- 120 g water
- 2 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 4 sprigs fresh parsley, thick stems removed, cut in pieces
Bolognese Sauce
- 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces
- 15 g olive oil
- 200 g fresh button mushrooms, halved or quartered
- 200 g sausage meat, broken in pieces (see tip)
- 500 g beef mince, broken in pieces
- 100 g red wine
- 800 g passata, preferably homemade
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 sprig fresh thyme
- 1 bay leaf
Béchamel Sauce
- 70 g buckwheat flour
- 70 g unsalted butter, diced
- 700 g milk
- 2 pinches fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2853.3 kJ / 682 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Karbonhidrat
- 60.3 g
- Yağ
- 36.1 g
- Doymuş Yağ
- 15.4 g
- Lif
- 8.9 g
- Sodyum
- 770.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spiced matcha latte
10 Min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1h 30min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 Min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 Std.
Mystery Soup
55min
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1 Std.
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1 Std.
Matcha Yoghurt with Simple Granola and Grapefruit
25 min
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
2 Std. 30 Min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1h 5min
Pistachio Pesto
10 Min
Vegetable and Almond Soup
45 Min