Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Buckwheat Pasta
- 400 g buckwheat flour
- 120 g water
- 2 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 4 sprigs fresh parsley, thick stems removed, cut in pieces
Bolognese Sauce
- 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces
- 15 g olive oil
- 200 g fresh button mushrooms, halved or quartered
- 200 g sausage meat, broken in pieces (see tip)
- 500 g beef mince, broken in pieces
- 100 g red wine
- 800 g passata, preferably homemade
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 sprig fresh thyme
- 1 bay leaf
Béchamel Sauce
- 70 g buckwheat flour
- 70 g unsalted butter, diced
- 700 g milk
- 2 pinches fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2853.3 kJ / 682 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Karbonhidrat
- 60.3 g
- Yağ
- 36.1 g
- Doymuş Yağ
- 15.4 g
- Lif
- 8.9 g
- Sodyum
- 770.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chestnut Flour Pancakes with Apple Compote
45min
Pineapple and Coconut Ice Cream Sundae
11h
Prawn laksa (Chef Degan)
50min
Dark Chocolate, Clementine and Hazelnut Torte
1 godz. 15 min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 Min
Rhubarb and Ginger Tart
1h 45min
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1h
Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing
1h
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
12 godz. 55 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1h
Digger Construction Cake
3 Std.
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2h 40 min