Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 oz water
- 40 oz golden beets, raw, trimmed and cleaned
- 3 oz yellow bell pepper
- 2 garlic cloves
- ½ oz shallot
-
½
oz sherry vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cava
veya ½ oz white wine vinegar - 4 oz extra virgin olive oil, e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve
- 1 ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 13 - 14 oz cold water, to desired consistency
- 4 oz Manchego cheese, to taste
- fresh parsley leaves, to garnish
- croutons, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2051.6 kJ / 490.3 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 31.2 g
- Yağ
- 37.2 g
- Doymuş Yağ
- 9.8 g
- Lif
- 8.4 g
- Sodyum
- 1417 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hungarian Mushroom Soup
35 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 Min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20min
Gazpacho
1h 15 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15 min
French Onion Soup
1h 10min