Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cottura riso
- 300 g di riso bianco glutinoso (giapponese)
- 580 g di acqua
- ½ - 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- ½ - 1 ½ cucchiaini di sale
Onigiri
-
150
g di prugne giapponesi (umeboshi), a pezzetti
veya 150 g di filetti di salmone fresco cotto, a tocchetti - 5 fogli di alga kombu, tagliata a strisce (2x5 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1204.5 kJ / 287.8 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 60.4 g
- Yağ
- 3.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 507.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Churros
40min
Tsukune con salsa teriyaki (Polpettine giapponesi)
40min
Hummus dolce cioccolato e nocciole
15 min
Mochi
40min
Bibimbap (riso e manzo coreano)
1 godz. 30 min
Okonomiyaki
1h
Pad thai (per 1 persona)
35 min
Pollo fritto coreano in salsa piccante
3 godz.
Tortillas con pollo
45 min
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6h 30min
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1h 20min
Cinnamon rolls
4h