Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cottura riso
- 300 g di riso bianco glutinoso (giapponese)
- 580 g di acqua
- ½ - 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- ½ - 1 ½ cucchiaini di sale
Onigiri
-
150
g di prugne giapponesi (umeboshi), a pezzetti
veya 150 g di filetti di salmone fresco cotto, a tocchetti - 5 fogli di alga kombu, tagliata a strisce (2x5 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1204.5 kJ / 287.8 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 60.4 g
- Yağ
- 3.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 507.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gyoza
1 Std.
Curry di pollo con riso basmati
45min
Sushi burger
45min
Uramaki di salmone
2 Std. 30 Min
Salmone all'arancia con couscous di broccoli
25 Min
Riso pilaf
Değerlendirme yok
Okonomiyaki
1 Std.
Hummus
10 Min
Hakodate Style Ramen
14 Std. 20 Min
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1 Std. 20 Min
Tacos: pollo e gamberi, vegan; salsa tahini (Bimby Friend)
1 Std.
Guacamole Tex-Mex
5min