Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cottura riso
- 300 g di riso bianco glutinoso (giapponese)
- 580 g di acqua
- ½ - 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- ½ - 1 ½ cucchiaini di sale
Onigiri
-
150
g di prugne giapponesi (umeboshi), a pezzetti
veya 150 g di filetti di salmone fresco cotto, a tocchetti - 5 fogli di alga kombu, tagliata a strisce (2x5 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1204.5 kJ / 287.8 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 60.4 g
- Yağ
- 3.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 507.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo in salsa adobo con purè di platano
1h 20min
Zuppa di pesce con latte di cocco e curry
35 Min
Pollo Garam masala con riso basmati (Bimby Friend)
40 Min
Pollo fritto coreano in salsa piccante
3 Std.
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Pizza turca - Lahmacun
1h 10min
Spaghetti e meatballs di pollo
1h 40min
Bibimbap (riso e manzo coreano)
1 Std. 30 Min
Ramen coreano con tofu
50 Min
Ramen giapponese
1h 40min
Tajine Mqualli (Tajine di pollo)
30 Min
Pão de queijo
1 Std.