Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pre-impasto
-
3
g di lievito di birra disidratato
veya 7 g di lievito di birra fresco - 350 g di acqua
- 10 g di zucchero di canna
- 300 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
- 12 g di sale
Lievitazione
- 500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- semola rimacinata di grano duro q.b.
- 20 fiori di zucca puliti
- 400 g di mozzarella fiordilatte, ben sgocciolata
- 10 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3174.3 kJ / 758.8 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Karbonhidrat
- 102 g
- Yağ
- 26.6 g
- Doymuş Yağ
- 11.9 g
- Lif
- 16.1 g
- Sodyum
- 1402 mg
Alternatif tarifler
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5 godz. 50 min
Pane integrale alla curcuma
16 godz.
Cornetto di Matera
4h 30 min
Pane rustico ripieno
29 Std.
Pane semplice
4 Std.
Pizza 'nduja e caciocavallo
9 Std.
Crostata di scorze di agrumi
2 Std.
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6 godz. 15 min
Pizza con salame piccante TM6
3 godz. 30 min
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3 godz. 50 min
Impasto per pizza integrale
2 Std.
Focaccia cipolle e zucca
2 Std.